Over Van Hoof Metaalbewerking

Mijn naam is Patrick van Hoof en na een kleine 20 jaar gewerkt te hebben in verschillende mooie functies in de metaal, startte ik in 2008 met Van Hoof Metaalbewerking. Mijn doel; mooie en functionele stalen producten maken en daarbij uitdagingen niet uit de weg gaan.

Inmiddels zijn we 14 jaar verder en ben ik trots op waar we nu staan. In al die jaren hebben we een fijne klantenkring opgebouwd en veel mooie èn uitdagende projecten mogen maken. Zelf werk ik tegenwoordig niet vaak meer in onze werkplaats, ondanks dat ik dit echter nog steeds geweldig vind om te doen. Dit is het gevolg van de mooie groei die we hebben doorgemaakt. Ik houd me nu vooral bezig met productontwikkeling, planning en alles wat daar in het hele proces, tot aan montage, bij komt kijken.

Met ons fijne en deskundige team van ervaren metaalbewerkers, mogen we iedere dag weer werken aan mooie projecten zoals stalen trappen, balustrades en design voor het interieur.

Echt ambachtelijk maatwerk van Nederlandse bodem dus!

Wat u van ons mag verwachten?

In de eerste plaats kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap.
Daarnaast korte lijntjes en een laagdrempelige samenwerking.
Zo komen we tot een deskundige uitvoering en vlotte doorlooptijd van uw project.

Benieuwd of heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op. Ook bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons in Rosmalen. Maak dan wel eerst even een afspraak.

Patrick van Hoof

Directeur
Van Hoof Metaalbewerking Rosmalen
van hoof metaalbewerking Rosmalen

‘Maatwerk is onze passie. Het zorgt voor uitdagingen. Het vereist creativiteit en precisie’.

bedrijfslogo staal
werkplaats van Hoof Metaalbewerking