Metaal Design voor het interieur

De trend in het interieur; STAAL!!

Onze veelzijdige stalen producten dragen bij aan de industriële sfeer die je op dit moment overal ziet in het interieur van woningen, horeca, hotels en restaurants. Stoer, maar zeker ook stijlvol! En wat hierbij heel fijn is; staal heeft nauwelijks onderhoud nodig. Het is tijdloos en duurzaam.

Wat wij zoal kunnen produceren voor uw interieur? Eigenlijk alles, maar u kunt bijvoorbeeld denken aan stalen tafelonderstellen, kasten, barrekken, luifels, wijnrekken en scheidingswanden.

Afwerking geheel naar uw eigen voorkeur. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Vaak wordt gekozen voor een hoogwaardige poedercoating in stijlvol matzwart-structuur, wat zorgt voor een hele stijlvolle uitstraling. Bent u misschien op zoek naar een meer robuuste en industriële uitstraling? Kies dan voor een blanke poedercoating, waarbij het staal niet meer zal afgeven en de lasnaden zichtbaar blijven.  Het is maar net wat u mooi vindt en welke uitstraling uw voorkeur heeft.

Benieuwd wat wij voor uw industriële interieur kunnen ontwerpen en produceren?

Neem vrijblijvend contact op. We bespreken graag met u alle mogelijkheden en geven daarbij altijd een vakkundig advies. Zo komen we samen tot het definitieve ontwerp.