In hartje Rosmalen, hoek Hoogstraat-Raadhuisstraat, verrijst het nieuwe appartementencomplex Vizier. Deze week plaatsten wij, in opdracht van Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling, de eerste twee spiltrappen van totaal 5 stuks.

Foto’s van de onlangs opgeleverde fietstunnel in Nistelrode (gemeente Bernheze). In opdracht van Gebr. v. Venrooij maakten wij alle stalen hekwerken. Trots op ons team top-vakmannen!

Mooie opdracht in Beek en Donk! Voor het recent in gebruik genomen nieuwe bedrijfspand van Autobedrijf J. Pepers B.V. werden wij gevraagd voor een stalen trap in de showroom, twee trappen in de werkplaats en een stalen balustrade mèt schuifpoort voor op de entresolvloer. Prachtig resultaat geworden toch?

Benieuwd naar meer?

https://vanhoofmetaalbewerking.nl/onze-afgeronde-projecten/stalen-trappen-op-maat/

https://vanhoofmetaalbewerking.nl/onze-afgeronde-projecten/balustrades-en-leuningen/

Wauw!! Hoe stijlvol en elegant, deze stalen balustrade voor een nieuw penthouse in Eindhoven. Echt een prachtige eyecatcher geworden!!

Dit prachtige nieuwe huis aan de Amstel miste alleen nog een stalen balustrade op de vide. Aan ons de bijzondere eer. Dit is het resultaat. Meer dan geslaagd toch?

#vanhoofmetaalbewerking #staal #stijlvolwonen #interieur #design #luxewonen #woonsinspiratie #vakmanschap #wonen #exclusiefwonen

Benieuwd naar al onze stalen balustrades?