Staal saai? Echt niet!

Voor The Shoege, een van de nieuwste èn hipste restaurants in Den Bosch, maakten wij twee prachtige flessenluifels voor boven de bars.
Wij gebruikten hiervoor plaatstaal, welke matzwart werd gecoat, gecombineerd met massief rond stafstaal en mooie GOUD-kleurige coating.
Al met al een prachtig resultaat; een ware eyecatcher toch?

Restaurant The Shoege

Mooi artikel geworden in “Excellent Wonen & Leven”, over de verbouwing van de monumentale leerlooierij in Riel. Ligt deze maand in de winkel!

De drie stalen trappen met balustrades zijn ontworpen en geproduceerd door Van Hoof Metaalbewerking. Het staal is voorzien van een “gunmetal’-coating en sluit aan op de industriële uitstraling van de rest van het interieur. Ook de rustieke houten traptreden en het stoere strekmetaal in de balustrades passen perfect bij de sfeer in het bedrijfspand. “Het was de eerste keer dat we samenwerkten met Bart van Wijk en het beviel ons erg goed. Hij was praktisch ingesteld, dacht met ons mee en vertrouwde op onze expertise en ervaring”, aldus Patrick van Hoof, eigenaar van Van Hoof Metaalbewerking.

Patrick startte zijn bedrijf in 2008 en realiseerde als specialist in maatwerk tal van fraaie creaties van metaal en staal. Van Hoof Metaalbewerking telt momenteel vijf medewerkers en vervaardigt onder meer stalen trappen, hekwerken en interieuroplossingen van metaal in bedrijfspanden, showrooms, magazijnen en horecagelegenheden. “Maatwerk is onze passie. Het zorgt voor uitdagingen en vereist creativiteit en precisie”, aldus de bevlogen Patrick, die te spreken is over de gerealiseerde trappen in het bedrijfspand van Yopar. “Op het prachtige eindresultaat zijn we meer dan trots.”

We komen in het volgende nummer van Excellent Magazine Wonen & Leven!!
Dit dankzij onze bijdrage aan de verbouwing van de oude leerlooierij in Riel.
Wat een eer!!

Dit mooie project hebben wij een half jaar geleden afgerond, maar verdiend zeker een plek in de spotlights!
Onze opdrachtgever wilde graag stoere stalen trappen en balustrades in zijn sportschool.
Daar zijn we in geslaagd, toch?
Door het gebruikte strekmetaal in de balustrades, in combinatie met de eikenhouten traptreden, sluit het perfect aan bij de gehele uitstraling van het pand.
Weer een tevreden klant!

Een monumentale leerlooierij in Riel, werd omgetoverd tot een prachtig nieuw kantoor voor Yopar B.V.
Alle oude elementen werden hierbij zoveel mogelijk behouden.

Aan ons de bijzondere eer drie stalen trappen met balustrades te ontwerpen en te produceren.
Het staal in ‘gunmetal’-coating, de rustieke houten traptreden en het stoere strekmetaal in de balustrades, vormen een prachtig geheel bij de oude balken en sfeer.

Weer een tevreden opdrachtgever!